Новина: Коалиция ГЕРБ-СДС закри предизборната си кампания в Попово
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
петък 09 юли 2021 - 20:38:20"Всички неща, които правителствата на ГЕРБ постигна са видими и са за всички български граждани, готови сме да надграждаме резултатите и да развиваме България и регионите в нея. Имаме опита и екипа да работим за сигурността, стабилността и реда в държавата ни", заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище в началото на предизборния концерт за закриването на кампанията в Попово.

Останалите кандидати за народни представители Гергана Цонева, Митко Стайков, Димитър Кънев, Тунджай Сеидов, Анета Куманова и Андрей Цонев също призоваха избирателите да ги подкрепят на предстоящия парламентарен вот в неделя 11 юли.


"България има нужда от стабилност, от сигурно управление,разумни политици, които избират най-добрите решения за страната. Очаквам мъдрост от българския парламент с водещото участие на ПП ГЕРБ и нашите коалиционни партньори от СДС. Затова апелирам българските избиратели за подкрепа, гласувайки за нас с номер 5 в бюлетината", категорична бе Теменужка Петкова в Попово.

Кандидатите за народни представители заявиха още, че ще работят за това България да става все по-притегателно място за бизнес и за инвестиции и все по-приятно място за живеене.

В концертната програма се включиха "Марина балет"-Попово, Танцова формация "Гиздава дейвока", индивидуални изпълнители и гост-бандата "Рок Еволюшън"- гр.Стражица.


Новина от ГЕРБ Търговище
( http://www.gerb-targovishte.com/news.php?extend.1532 )