ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

Номинации за кандидати за народни представители, президент и вицепрезидент

В периода 16.09.2021-25.09.2021 г. ПП ГЕРБ-Търговище приема номинации за кандидати за народни представители, президент и вицепрезидент. Номинациите може да направите лично в офиса на ПП ГЕРБ-Търговище на ул."Преслав"2, ет.1 или на електронна поща: targovishte@gerb.bg

От http://gerb-targovishte.com/docu/prilojenie2.pdf може да изтеглите установения образец, с който да направите своите номинации за кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Търговище, както и за президент и вицепрезидент.


понеделник 06 септември 2021 - 09:48:05
изглед за печат


Уважаеми съграждани, жители на област Търговище, приемете нашите поздравления по случай Съединението на България!

На 6 септември 1885 година българският народ за пореден път доказва своята сила и решителност. Днес отбелязваме 136 години от едно от най-значимите събития в историята ни, но днес, имаме не по-малка потребност да бъдем обединени в името на България, да работим за общото благо на държавата, оставяйки настрана различията помежду ни.

Нека бъдем устремени към по-доброто бъдеще на страната ни, отстоявайки ценностите, завещани от предците ни. Нека гледаме напред единни, защото само Съединението прави силата!

Честит Ден на Съединението на Княжество България и Източна Румелия!

Теменужка Петкова,
Народен представител от ПП ГЕРБ за 28 МИР-Търговище, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

понеделник 30 август 2021 - 19:39:37
изглед за печат


Мария Николова бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Това се случи по време на четвъртото отчетно-изборно събрание на Младежи ГЕРБ, което се проведе в София през уикенда.

За председател на структурата бе преизбран Георг Георгиев, а делегатите на събранието избраха и нов състав на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Той вече наброява 35 човека, като в него влизат представители от всички области в страната.

Мария Николова е представителят на област Търговище в НИС. Тя е член на политическата партия от 2015 година, а към настоящия момент е общински съветник от групата на ГЕРБ в местния парламент на Търговище.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

неделя 11 юли 2021 - 12:47:36
изглед за печат


"Гласувах за това България да продължи европейския си път на развитие, да стане средна европейска държава, а за да се получи това трябва да имаме развита икономика, да има ред, спокойствие, законност. Надявам се тези народни представители, които ще влязат в новия парламент да осигурят това на местната власт и гражданите", това заяви кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров. По традиция той гласува заедно със съпругата си в Първо ОУ "Христо Ботев".

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

неделя 11 юли 2021 - 11:52:51
изглед за печат


"Гласувах за това да продължи европейското развитие на България", това каза водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова. Точно в 9.05 ч. тя даде своя вот на парламентарните избори. Теменужка Петкова гласува в секция в Първо СУ "Св.Седмочисленици" в Търговище.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved