Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБЗа откриването на изложбено пространство „Атанас Буров” в Европейския парламент

петък 22 март 2019 - 10:05:50
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ- Търговище присъстваха на официалното откриване на изложбеното пространство „Атанас Буров” в сградата на Европейския парламент в Брюксел. По покана на евродепутата Андрей Ковачев от Търговище за Брюксел заминаха Таня Станкова – общински организационен секретар на ПП ГЕРБ-Търговище и представители на младежката структура на партията - Десимира Василева, Емел Мустафова и Пламена Петрова.


Веднага след завръщането си младежите от ПП ГЕРБ-Търговище споделиха, впечатленията от посещението в белгийската столица, изразявайки благодарността си за предоставената им възможност да бъдат част от официалното откриване.

„Станахме част от това значимо събитие за България, тъй като за първи път в историята на институциите на ЕС част от Европейския парламент носи името на български общественик. А министър-председателят на страната ни Бойко Борисов каза, по време на откриването, че тепърва предстоят още такива инициативи, защото имаме много други знаменити държавници, хора на изкуството и културата, допринесли за развитието на Европа, които заслужават такова уважение”, акцентираха Младежи ГЕРБ-Търговище.


[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved