Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБЗа откриването на изложбено пространство „Атанас Буров” в Европейския парламент

петък 22 март 2019 - 10:05:50
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ- Търговище присъстваха на официалното откриване на изложбеното пространство „Атанас Буров” в сградата на Европейския парламент в Брюксел. По покана на евродепутата Андрей Ковачев от Търговище за Брюксел заминаха Таня Станкова – общински организационен секретар на ПП ГЕРБ-Търговище и представители на младежката структура на партията - Десимира Василева, Емел Мустафова и Пламена Петрова.


Веднага след завръщането си младежите от ПП ГЕРБ-Търговище споделиха, впечатленията от посещението в белгийската столица, изразявайки благодарността си за предоставената им възможност да бъдат част от официалното откриване.

„Станахме част от това значимо събитие за България, тъй като за първи път в историята на институциите на ЕС част от Европейския парламент носи името на български общественик. А министър-председателят на страната ни Бойко Борисов каза, по време на откриването, че тепърва предстоят още такива инициативи, защото имаме много други знаменити държавници, хора на изкуството и културата, допринесли за развитието на Европа, които заслужават такова уважение”, акцентираха Младежи ГЕРБ-Търговище.


[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Васил Левски
Местни избори 2007 - Търговище - Васил Левски
Брой снимки: 4

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved