Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
Saturday 15 October 2011 - 18:17:15
изглед за печат
На предизборна среща в село Голямо Градище, състояла се на 14.10.2011 г. (петък) в местното читалище „Христо Ботев, дойдоха хора, които категорично заявиха, че ще подкрепят на предстоящите избори кандидатите на управляващата партия- кандидата за кмет на община Опака, издигнат от ГЕРБ - Сабри Ахмедов, листата за общински съветници и кандидата за кмет на населеното място- – Хюсеин Сюлейманов.
„С такива хора като Вас, ние ще успеем на 23 октомври, убеден съм”- заяви общинския ръководител на ГЕРБ Опака Борислав Борисов. Той представи пред присъстващите кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, като подчерта, че в листата са включени отговорни, знаещи и можещи хора, прекрасни специалисти, които ще отдадат сили и средства, за да работят за добруването на община Опака.
Пред жителите на село Голямо Градище кандидата за кмет на Опака от ГЕРБ - Сабри Ахмедов представи основните приоритети в своята управленска програма. „Време е да спрем разруха, която започна в община Опака преди 12 години и да я изградим наново”- подчерта Ахмедов. Той увери присъстващите, че ще работи за решаване на проблема с водоснабдяването и канализацията, за привличането на нови инвеститори и за задържането на младите хора в Опака.
Пред съселяните си се изправи и местния кандидат за кмет, издигнат от ГЕРБ – Хюсеин Сюлейманов. Припомни им това, което е направил той в годините, когато е бил кмет и ги увери, че ще продължава да работи за тях!
На финала на срещата думата имаха местните жители. Те зададоха въпроси, които дълго време са ги измъчвали и са оставали без отговор. Присъстващите призоваха веднага след изборите да се ревизират продажбите и заменките извършени без знанието на жителите на селото от досегашните управляващи!


Опака
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2018
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved