Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
Saturday 15 October 2011 - 18:17:15
изглед за печат
На предизборна среща в село Голямо Градище, състояла се на 14.10.2011 г. (петък) в местното читалище „Христо Ботев, дойдоха хора, които категорично заявиха, че ще подкрепят на предстоящите избори кандидатите на управляващата партия- кандидата за кмет на община Опака, издигнат от ГЕРБ - Сабри Ахмедов, листата за общински съветници и кандидата за кмет на населеното място- – Хюсеин Сюлейманов.
„С такива хора като Вас, ние ще успеем на 23 октомври, убеден съм”- заяви общинския ръководител на ГЕРБ Опака Борислав Борисов. Той представи пред присъстващите кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, като подчерта, че в листата са включени отговорни, знаещи и можещи хора, прекрасни специалисти, които ще отдадат сили и средства, за да работят за добруването на община Опака.
Пред жителите на село Голямо Градище кандидата за кмет на Опака от ГЕРБ - Сабри Ахмедов представи основните приоритети в своята управленска програма. „Време е да спрем разруха, която започна в община Опака преди 12 години и да я изградим наново”- подчерта Ахмедов. Той увери присъстващите, че ще работи за решаване на проблема с водоснабдяването и канализацията, за привличането на нови инвеститори и за задържането на младите хора в Опака.
Пред съселяните си се изправи и местния кандидат за кмет, издигнат от ГЕРБ – Хюсеин Сюлейманов. Припомни им това, което е направил той в годините, когато е бил кмет и ги увери, че ще продължава да работи за тях!
На финала на срещата думата имаха местните жители. Те зададоха въпроси, които дълго време са ги измъчвали и са оставали без отговор. Присъстващите призоваха веднага след изборите да се ревизират продажбите и заменките извършени без знанието на жителите на селото от досегашните управляващи!


Опака
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
"За да има избор"
Местни избори 2007 - Търговище - "За да има избор"
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2017
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved