ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
петък 09 юли 2021 - 20:38:20
изглед за печат


"Всички неща, които правителствата на ГЕРБ постигна са видими и са за всички български граждани, готови сме да надграждаме резултатите и да развиваме България и регионите в нея. Имаме опита и екипа да работим за сигурността, стабилността и реда в държавата ни", заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище в началото на предизборния концерт за закриването на кампанията в Попово.

Останалите кандидати за народни представители Гергана Цонева, Митко Стайков, Димитър Кънев, Тунджай Сеидов, Анета Куманова и Андрей Цонев също призоваха избирателите да ги подкрепят на предстоящия парламентарен вот в неделя 11 юли.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 09 юли 2021 - 14:28:36
изглед за печат


По време на открита приемна в центъра на Търговище водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова разговаря с избиратели за предстоящия парламентарен вот. Заедно с останалите кандидати за народни представители проведоха и информационна кампания за машинното гласуване.

"Да управляваш държава означава да носиш отговорност, да имаш екип от доказани професионалисти, с управленски опит и конкретна визия за развитие и стабилност. Точно такива хора има в отбора на коалиция ГЕРБ-СДС, за да продължи европейското развитие на страната ни и регионите в нея", заяви Теменужка Петкова пред търговищенци.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 09 юли 2021 - 10:50:28
изглед за печат


С концерт - подарък за търговищенци коалиция ГЕРБ-СДС закри предизборната си кампания в Търговище.

По думите на областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, от коалицията са избрали да поздравят своите избиратели с музикални и танцови изпълнения на търговищките даровити деца, да популяризират и подкрепят техния талант. В началото на концерта д-р Димитров заяви, че силният отбор на ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище е съставен от доказани професионалисти и личности, готови да работят за развитието на търговищки регион.

"Всеки отбор има капитан и нашият отбор има водач, вярвам ,че ще спечелим изборите в неделя начело с нашия водач - Теменужка Петкова", категоричен бе областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище.

Той покани на сцената останалите кандидати за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище, апелирайки избирателите да бъдат активни на парламентарния вот и да гласуват с номер 5 в бюлетината.

Пред търговищенци Теменужка Петкова заяви, че след броени дни пред всички нас стои един много голям избор, който трябва да бъде направен. "От този избор зависи каква ще бъде посоката, в която ще тръгне България през следващите години. Дали хаосът ще се настани задълго в нашето ежедневие или ще върнем реда, сигурността и успешното управление на България зависи само от нас. Ние от ГЕРБ-СДС отиваме на тези избори единствено и само за победа, която ще ни даде възможност да продължим успешния път на България, път на стабилност, път на успехи, път на международен престиж. Необходима ни е Вашата подкрепа с номер 5 в бюлетината", апелира Теменужка Петкова по време на концерта.[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

четвъртък 08 юли 2021 - 14:08:43
изглед за печат


"Новият облик на парк "Роден кът" вдъхва изцяло положителна енергия сред хората в Търговище. Паркът се превърна в любимо място за търговищенци от всички възрасти, адмирации към д-р Дарин Димитров и екипа му за всичко направено тук", това заявиха кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище.

Теменужка Петкова, Гергана Цонева, Митко Стайков, д-р Явор Александров, Тунджай Сеидов и Анета Куманова обходиха парк "Роден кът", разгледаха новите съоръжения и апелираха хората в парка да бъдат активни на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.
Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров разказа на водача на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова, че дейностите по ремонта на парка са били възложени на Общинското предприятие "Флора" и обхващат близо 10 000 кв.м.

В парка бе премахната изсъхналата растителност и засадени нови дървета, а настилките на съществуващите алеи бяха обновени, както и детската площадка, фонтаните и др.


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница   <<        >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved