Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 03 март 2019 - 13:48:39
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Търговище и зам.областен управител Панайот Димитров, народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков, представители на различните структури на ПП ГЕРБ-Търговище и общински съветници от партията се включиха в тържествата по повод 141-та годишнина от Освобождението на България. Празничната програма, организирана от Община Търговище започна в храм „Св. Йоан Рилски”, където бе отслужен молебен за благоденствие на българския народ.

Веднага след това на площад „Свобода” търговищенци и гостите на града присъстваха на ритуала за издигане на националния флаг и знамената на Европейския съюз и Община Търговище.

По традиция празничното шествие от площада до паметника на българо-руската дружба се движи под музикалния съпровод на Фанфарния оркестър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище, с ръководител И.Захариева и на Духовия оркестър, с диригент Красимира Коларова.


[ Още... ]
Търговище

неделя 03 март 2019 - 07:22:52
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, народният представител от ПП ГЕРБ за 28 МИР д-р Венка Стоянова, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ- Търговище и Младежи ГЕРБ-Търговище честитят националния празник на България – 3-ти март!

Скъпи съграждани,

На този специален ден приемете най-сърдечните ни пожелания за просперитет, по-добро бъдеще и благоденствие!

В днешния празничен ден сме длъжни да изкажем нашата благодарност към делото на всички освободители, просветители, революционери, хилядите знайни и незнайни герои възкресили България след вековното Османско владичество.

Длъжни сме със същия борбен дух да преодоляваме всяка трудност, да градим съвременна България, нашата страна!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!


[ Още... ]
Търговище

неделя 03 март 2019 - 07:19:50
изглед за печат


Честит Национален празник на Република България – 3-ти март!

На тази съкровена дата в историята ни, когато е подписан Санстефанския мирен договор през 1878 година, българската държава получава своята изстрадана свобода.

Днес 141 години по-късно, с чувство на национална гордост, дълбоко уважение и признателност към подвига и саможертвата, почитаме героите загинали за тази свобода. Нека история ни задължава да защитаваме името на Родината си, да бъдем отговорни за нейното бъдеще и обединени в името на народа!

Честит Национален празник!

д-р Венка Стоянова
Народен представител от ПП ГЕРБ
[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved