Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 03 март 2019 - 13:48:39
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Търговище и зам.областен управител Панайот Димитров, народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков, представители на различните структури на ПП ГЕРБ-Търговище и общински съветници от партията се включиха в тържествата по повод 141-та годишнина от Освобождението на България. Празничната програма, организирана от Община Търговище започна в храм „Св. Йоан Рилски”, където бе отслужен молебен за благоденствие на българския народ.

Веднага след това на площад „Свобода” търговищенци и гостите на града присъстваха на ритуала за издигане на националния флаг и знамената на Европейския съюз и Община Търговище.

По традиция празничното шествие от площада до паметника на българо-руската дружба се движи под музикалния съпровод на Фанфарния оркестър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище, с ръководител И.Захариева и на Духовия оркестър, с диригент Красимира Коларова.


[ Още... ]
Търговище

неделя 03 март 2019 - 07:22:52
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, народният представител от ПП ГЕРБ за 28 МИР д-р Венка Стоянова, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ- Търговище и Младежи ГЕРБ-Търговище честитят националния празник на България – 3-ти март!

Скъпи съграждани,

На този специален ден приемете най-сърдечните ни пожелания за просперитет, по-добро бъдеще и благоденствие!

В днешния празничен ден сме длъжни да изкажем нашата благодарност към делото на всички освободители, просветители, революционери, хилядите знайни и незнайни герои възкресили България след вековното Османско владичество.

Длъжни сме със същия борбен дух да преодоляваме всяка трудност, да градим съвременна България, нашата страна!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!


[ Още... ]
Търговище

неделя 03 март 2019 - 07:19:50
изглед за печат


Честит Национален празник на Република България – 3-ти март!

На тази съкровена дата в историята ни, когато е подписан Санстефанския мирен договор през 1878 година, българската държава получава своята изстрадана свобода.

Днес 141 години по-късно, с чувство на национална гордост, дълбоко уважение и признателност към подвига и саможертвата, почитаме героите загинали за тази свобода. Нека история ни задължава да защитаваме името на Родината си, да бъдем отговорни за нейното бъдеще и обединени в името на народа!

Честит Национален празник!

д-р Венка Стоянова
Народен представител от ПП ГЕРБ
[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Брюксел 14.10.2008г.
МГЕРБ Търговище - Брюксел 14.10.2008г.
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved