Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБЗа откриването на изложбено пространство „Атанас Буров” в Европейския парламент

петък 22 март 2019 - 10:05:50
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ- Търговище присъстваха на официалното откриване на изложбеното пространство „Атанас Буров” в сградата на Европейския парламент в Брюксел. По покана на евродепутата Андрей Ковачев от Търговище за Брюксел заминаха Таня Станкова – общински организационен секретар на ПП ГЕРБ-Търговище и представители на младежката структура на партията - Десимира Василева, Емел Мустафова и Пламена Петрова.


Веднага след завръщането си младежите от ПП ГЕРБ-Търговище споделиха, впечатленията от посещението в белгийската столица, изразявайки благодарността си за предоставената им възможност да бъдат част от официалното откриване.

„Станахме част от това значимо събитие за България, тъй като за първи път в историята на институциите на ЕС част от Европейския парламент носи името на български общественик. А министър-председателят на страната ни Бойко Борисов каза, по време на откриването, че тепърва предстоят още такива инициативи, защото имаме много други знаменити държавници, хора на изкуството и културата, допринесли за развитието на Европа, които заслужават такова уважение”, акцентираха Младежи ГЕРБ-Търговище.


[ Още... ]
Търговище

вторник 19 март 2019 - 15:33:02
изглед за печат


ПП ГЕРБ-Търговище отново с дарителски жест за полезни каузи. Този път общинският ръководител на партията и зам.-областен управител на Търговище Панайот Димитров връчи лично парични средства на Детска градина „Усмивка” – гр. Опака, които бяха получени от директорката г-жа Румяна Радева.

„Изключително сме благодарни за жеста, който правите към нас. По този начин ни помагате да посрещнем текущи нужди в детската градина, които ще бъдат полезни както за малчуганите, така и за екипа от педагози”, каза Румяна Радева на общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров.

Той от своя страна сподели, че сътрудничеството между тях е поставено и за в бъдеще са готови да насърчават инициативите на малчуганите и техните учители от детското заведение.


[ Още... ]
Търговище

събота 16 март 2019 - 20:05:43
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в общоградския празник за Тодоровден. Програмата, организирана от Община Търговище, Център за личностно развитие – ОДК и именици от града започна с водосвет за здраве и просперитет, отслужен от ставрофорен иконом Славчо Проданов.

На площад „Свобода” пред общинската администрация бяха разположени кътове за детска творческа работилница, като най-малките гости на празника – децата сами изработваха тематични картички за празника с подкова и детелина. В тържествената програма взеха участие и възпитаниците на Детска фолклорна школа „Търговище” с художествен ръководител Орфета Хараланова.


[ Още... ]
Търговище

събота 16 март 2019 - 19:59:46
изглед за печат


Представители на Предприемачи ГЕРБ-Търговище взеха участие в Регионалния форум „Европа и бизнеса: Икономика, младежко предприемачество и трансгранично сътрудничество”, състоял се в Русе.

Събитието бе организирано от Предприемачи ГЕРБ, фондация „Ханс Зайдел” и сдружение „Граждани за европейско развитие на България”, а в него се включиха евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ и международен секретар на Предприемачи ГЕРБ Ева Майдел, Пламен Нунев - народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията, Валя Чилова – председател на Предприемачи ГЕРБ в България, Зафир Зарков – организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ България, зам. – министърът на икономиката Александър Манолев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и други гости.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Голямо Соколово
Местни избори 2007 - Търговище - Голямо Соколово
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved