Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
сряда 10 април 2019 - 09:51:53
изглед за печатМладежката структура на ПП ГЕРБ-Търговище се включи във Великденската кампания за почистване на града и населените места, инициирана от Община Търговище. Още в началото на кампанията, която се провежда в периода 8-22 април, младежите от ПП ГЕРБ-Търговище изчистиха парк „Юкя”.

„Подкрепяме тази кампания активно, защото от всички нас зависи облика на града,в който живеем. Давайки личен пример с почистването на различни прилежащи пространства около жилищните сгради, институции, паркови зони, образователни звена и други всички заедно можем да направим града ни по-чист, приветлив и уютен”, споделиха Младежи ГЕРБ-Търговище.

Те разказаха, че по време на почистването на парк „Юкя” са събрали растителни отпадъци, найлонови торбички, опаковки от хранителни продукти, пластмасови бутилки и още много други отпадъци. А сред тях има дори и гума от лек автомобил.


[ Още... ]
Търговище

понеделник 08 април 2019 - 11:40:54
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ – област Търговище д-р Дарин Димитров, общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Търговище,
общинските съветници и членове на партията честитят рождения ден на заместник-председателя на ПП ГЕРБ г-н Цветан Цветанов!

По повод Вашия личен празник Ви пожелаваме най-ценното в живота – здраве! Бъдете все така борбен и упорит, бъдете щастлив, следвайте мечтите си, бъдете успешен в професионалния път, по който вървите и във всяка житейска стъпка напред!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН![ Още... ]
Търговище

неделя 31 март 2019 - 13:36:41
изглед за печат


Представители на Жени ГЕРБ от цялата търговищка област гостуваха в Шумен, където взеха участие в първата Регионална академия на ЖГЕРБ. 30 дами от Търговище, Антоново, Омуртаг и Попово се включиха във форума, заедно с Жени ГЕРБ- Варна,Добрич, Плевен, Разград и домакините от Шумен.

„Темата на Регионална академия, в която се включихме бе „Жени за толерантност в живота и политиката”. Лекторите ни предадоха изключително емоционално своя опит, натрупан през годините, а едни от най-ценните съвети, които получихме бяха практическите насоки по темата”, разказа Дарина Костова, областен координатор на Жени ГЕРБ-Търговище и общински съветник.

Жени ГЕРБ-Търговище имаха възможността да дискутират със свои колеги по време на Академията въпроси, свързани с европейската политика, философия и ценности, местната политика в североизточния регион, толерантността в смесените райони и публичното говорене. Темите бяха поставени от лекторите на форума – проф. Добромир Добрев, Харалан Александров - социален антрополог, от психолога Ирена Соколова - председател на Жени ГЕРБ и от модератора на дискусията Роска Петкова, клубен ръководител на ЖГЕРБ-Шумен.


[ Още... ]
Търговище

петък 29 март 2019 - 15:06:20
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ-Търговище взеха участие в проведените консултации за определяне състава на РИК Търговище. Те бяха проведени от областна администрация Търговище във връзка с предстоящите европейски избори през месец май.

Освен ПП ГЕРБ-Търговище на срещата присъстваха и другите парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание - коалиция „БСП за България“, ДПС, коалиция „Обединени патриоти“, както и партиите и коалициите, които имат избрани с техни кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени /коалиция „Реформаторски блок“, коалиция „България без цензура“, БНД, Земеделски народен съюз, движение „Гергьовден“/.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Дома в с.Лиляк
МГЕРБ Търговище - Дома в с.Лиляк
Брой снимки: 4

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved