ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
вторник 08 юни 2021 - 11:46:25
изглед за печат


Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в област Търговище за предстоящите парламентарни избори на 11 юли. Документите бяха внесени от областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, водачът на листата Теменужка Петкова и областният председател на СДС-Търговище д-р Явор Александров.

По думите на ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище листата за предстоящия парламентарен вот е балансирана, съставена от уважавани и доказани професионалисти и експерти в сферата на финансите, икономиката, правото, медицината, педагогиката и др.

"С позитивна и открита кампания, с конкретни и изпълними ангажименти към хората и бизнеса, с отговорност към постигнато до този момент и визия за бъдещето на страната ни, ще призовем избирателите на 11 юли да подкрепят стабилността в държавата", заяви Теменужка Петкова.

Тя добави още, че влизат в предизборната кампания за победа.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

сряда 02 юни 2021 - 18:37:48
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ-Търговище поднесоха венци и цветя пред паметника на знаменосеца на Ботевата чета Никола Симов-Куруто. Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията присъстваха на общоградското поклонение в Търговище по повод Деня на Ботев-2 юни.
"Тази година се навършват 145 години от гибелта на Христо Ботев. Днес отдаваме почит пред делото на великия революционер и всички загинали за свободата и независимостта на страната ни, отдаваме почит към историята и миналото, към родолюбивото дело на националните ни герои, дали всичко в името на България", отбелязаха от ПП ГЕРБ-Търговище.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

понеделник 24 май 2021 - 08:39:50
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА, ПРОСВЕТАТА И НАУКАТА, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, АБИТУРИЕНТИ, УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ,

най-сърдечно Ви поздравяваме по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност-24 май! Днес е празник на българското слово. Слово, което е стожер на нашата идентичност, завещано от предците ни, с мисия да го пазим, да го развиваме, да го предаваме на поколенията.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, приемете нашата почит, уважение и признателност за огромните усилия и обич, с които възпитавате и образовате децата и младежите ни. Нека техните успехи и постижения да Ви носят радост и удовлетворение, да Ви мотивират и вдъхновяват! Продължавайте да изграждате в учениците си личности, с които обществото и страната ни да се гордеят!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, опознавайте през Вашите очи важните уроци в живота, намерете онези ценности, които да Ви донесат душевно богатство, ценности, мъдрост и опит в професионалната реализация! Мечтайте, успявайте, бъдете целеустремени и борбени, бъдете добри хора!
СКЪПИ АБИТУРИЕНТИ, от Вас зависи как ще начертаете пътя си, как ще се развивате и какви житейски върхове ще покорявате! Животът е пред Вас, не спирайте, вървете напред, дерзайте, бъдете отговорни!

УВАЖАЕМИ КУЛТУРНИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ И ЧИТАЛИЩНИ ДЕЯТЕЛИ, продължавайте със същата енергия, всеотдайност и творчески почерк да бъдете посланици на българската култура, изкуство, духовност и традиции!

Желаем на всички здраве, вдъхновение и много успехи! Носете в себе си винаги любовта към знанието!

Честит празник!

С уважение: ПП ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Те се включиха в програмата за отбелязване на официалния празник на Търговище - 14май

петък 14 май 2021 - 13:27:37
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ и членове на партията се включиха в програмата за отбелязване на официалния празник на Търговище - 14май.

Празничната програмата започна с издигане на знамената на площад "Свобода" пред сградата на общинската администрация. Мажоретен състав към Младежки дом-Търговище и Духовия оркестър към Община Търговище поздравиха присъстващите на празника, а веднага след това започна тържественото заседание на Общински съвет - Търговище.

"Нека посланията за обновление, за пролетта, за възраждащия се живот, с които е свързан и днешният празник, ни дават надежда за бъдещето на града ни. Нека ни води увереността, че след мрака винаги идва светлина. Че, за да оценим доброто, което ни заобикаля, понякога трябва да се сблъскаме и с предизвикателства", каза кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Tурнир по стрийтбол
ПП ГЕРБ Попово - Tурнир по стрийтбол
Брой снимки: 14

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved