Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБНа срещата присъстваха и новите кметове на селата от област Търговище - Острец и Медовина

сряда 30 септември 2020 - 12:38:45
изглед за печат


"Поздравих новите кметове от ГЕРБ за успешното представяне на частичните местни избори. Водихме сериозна битка, особено в смесените райони. Но през цялото време бяхме толерантни и не отвърнахме на злобата със злоба. И тези избори спечелихме убедително и без никакви съмнения за честността на вота. Това е знак за доверието към нас и очакванията на хората", това заяви председателят на ПП ГЕРБ и министър - председател на България Бойко Борисов пред новоизбраните кметове от ПП ГЕРБ.

Бойко Борисов проведе работна среща с новите кметове, избрани на частичните избори на 27 септември 2020 г., сред които бяха и кметът на село Острец /община Търговище/ Виолета Атанасова и на село Медовина /община Попово/ Тодор Иванов.

"Където няма детски градини, където няма училища – ще построим. И това не важи само за градовете и селата с кмет на ГЕРБ. Сериозно внимание ще обърнем и на ВиК инфраструктурата. Вече изградихме толкова километри пътища, нови заводи има навсякъде, спортни зали, спортни площадки, пречиствателни станции. Това е начинът да задържим хората у нас“, заяви Бойко Борисов по време на срещата.


[ Още... ]
Търговище
Общински съветници и представители на ПП ГЕРБ-Търговище уважиха събитието

вторник 29 септември 2020 - 13:43:03
изглед за печат


Общински съветници и представители на ПП ГЕРБ-Търговище присъстваха на общия музикален спектакъл на три общински състава - Духов оркестър, Женски хор "Златна лира" и ПФА "Мизия". Концертът бе организиран по повод 1 октомври - Деня на музиката, отбелязан за първи път през 1947 година. С общо изпълнение на песента „Vivat musica“ /на латвийския композитор Алдонис Калнинш/ трите търговищки състава започнаха музикалната програма за празника.

"За първи път в Търговище имахме възможността да се насладим на прекрасните изпълнения на трите състава към Общината в общ спектакъл. Класически дамски хор, духов оркестър и народен ансамбъл - три музикални лъча, обединени на едно място, адмирации за всички участници и организаторите", коментираха общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище след края на спектакъла.

Духовият оркестър, с диригент д-р Росица Бояджиева-Вълева представи репертоар с нови произведения, подготвени през последните два месеца.

Женски хор „Златна лира“, дирижиран от Илиана Иванова, бе подготвил поп, рок и джаз изпълнения за всички гости на събитието. А празничната програма бе закрита с музикални и танцови изпълнения на Ансамбъл „Мизия“, с главен художествен ръководител Любчо Василев.

[ Още... ]
Търговище

понеделник 28 септември 2020 - 08:24:25
изглед за печат


Кандидатът на ПП ГЕРБ Виолета Атанасова е новият кмет на село Острец, община Търговище. Виолета Атанасова бе избрана за кмет на селото още на първи тур със 113 гласа.

"Разчитаме на Виолета да бъде гласът на жителите в село Острец, заедно да решаваме проблемите на хората там, да създаваме по-добра среда за живот, да надграждаме постигнатото и да вървим напред", заяви ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище.

Към момента Виолета Атанасова бе временно изпълняващ длъжността кмет на кметство Острец, а в професионалния си път има дългогодишен стаж в административно-правната система на търговищкия съд.

Кандидатът на ГЕРБ за село Медовина, община Попово - Тодор Иванов също е победител в частичните кметски избори. С номер 5 в интегралната бюлетина гласоподавателите в селото избраха за кмет Тодор Иванов, който победи кандидата на АБВ.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров поздрави новоизбраните кметове, с пожелание за здраве, успехи и ползотворна работа в следващия кметски мандат.

[ Още... ]
Търговище
Това заяви по време на предизборна среща кандидатът за кмет на селото, издигнат от ПП ГЕРБ - Виолета Атанасова

петък 25 септември 2020 - 08:44:11
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ - Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров, общинският ръководител на Омуртаг и областен управител на област Търговище Митко Стайков, заедно с общинските съветници от партията, подкрепиха кандидата за кмет на село Острец - Виолета Атанасова. Тя се бори за гласовете на жителите на селото в кметската надпревара тази неделя - 27 септември 2020 г.

В навечерието на кметския вот пред жителите на с.Острец кандидатът на ПП ГЕРБ Виолета Атанасова заяви,че ще работи отговорно, активно и в полза на всички живущи в селото.

"Разчитаме на Виолета да бъде гласът на жителите в Острец, заедно да решаваме проблемите, да създаваме по-добра среда за живеене и да вървим напред. Заедно сме силни и можем повече! Подкрепете я с номер 5 в интегралната бюлетина", призова д-р Дарин Димитров.

"Всички виждаме колко много се направи от д-р Дарин Димитров и екипа му в предходния мандат, сега започнатото в града и общината продължава. Вярвам,че с общи усилия ще постигнем през следващите четири години заложените приоритети и цели за нашето село", заяви кандидатът за кмет Виолета Атанасова.

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved