Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
четвъртък 11 юли 2019 - 13:20:02
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ-Търговище посетиха юбилейната изложба „Никола Маринов и неговите ученици”. Тя бе официално открита в Художествена галерия „Никола Маринов” – Търговище в присъствието на кмета на града и областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, областния управител и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков, секретаря на общинската администрация, зам.-кметове, директори на институции и др.

Приветствие към всички присъстващи отправи директорът на Галерията Пламен Проданов и разказа повече за експозицията.

Изложбата, посветена на 140-та годишнина от рождението на големия български художник представи 53 картини от фонда на ХГ. Автор на по-голямата част от тях е Никола Маринов, а останалите платна са дело на негови ученици, сред които Илия Бешков, Дечко Узунов, Атанас Далчев, Стефан Куцаров и др.


[ Още... ]
Търговище

понеделник 08 юли 2019 - 11:50:52
изглед за печат


Делегати от структурите на политическа партия ГЕРБ от област Търговище взеха участие в Националното събрание на ГЕРБ в София, което се състоя на 07.07.2019 г. Представителите на ПП ГЕРБ от Търговище, Омуртаг, Антоново, Опака и Попово заминаха за събранието, след гласуване от членовете на партията по време на общински събрания в края на месец юни. На форума в НДК присъстваха над 1200 делегати от цялата страна, които гласуваха важни промени в Устава на ПП ГЕРБ и Изпълнителната комисия на партията. Сред тях бяха областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков, представители на Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище и др.

„Предложено бе създаването на Етична комисия, която да следи както за вътрешнопартийната дисциплина, така и за действията на членовете и ръководните лица на партията. Тя ще бъде помощен орган към Изпълнителната комисия, който при нужда ще извършва проверки и ще предлага наказания”, коментира областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров.


[ Още... ]
Търговище
Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище уважи тържествената церемония

сряда 03 юли 2019 - 13:51:05
изглед за печат


С тържествена церемония на 2 юли 2019 г. бе въведена в експлоатация обновената първа пещ за производство на плоско стъкло на „Тракия Глас България” ЕАД в Търговище. Това се случи в присъствието на работниците в завода, над 300 гости от цялата страна и чужбина, партньори на Шишеджам и официални лица. Тържествената церемония бе уважена и от министъра на икономиката Емил Караниколов, народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, областния управител на Търговище Митко Стайков, кмета и областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров,зам.-областния управител и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, заместник-председателя и главен изпълнителен директор на Индустриалната Групата Шишеджам проф. д-р Ахмет Кърман и др.

Инвестицията, вложена за обновлението на първата пещ за производство на плоско стъкло възлиза на 42 милиона евро, а по думите на проф.д-р Кърман, инвестициите на фирмата в България са достигнали общо 600 млн.евро и допринасят за трудовата заетост на 3250 души.

„Днес Шишеджам е глобален играч във всички главни области на стъкларската промишленост, като плоско стъкло, домакинско стъкло, стъклен амбалаж и стъклени влакна, както и в областта на производството на сода и хромови съединения. Ние сме третият по големина производител на домакинско стъкло в света и петият по големина производител на плоско стъкло и стъклен амбалаж. Заемаме седмо място в света по производство на синтетична сода и сме световен лидер в производството на хромови химикали. Ние сме международна група с 22 000 служители, производствената ни дейност се разпростира в 14 страни на три континента, а продукцията ни се реализира в над 150 страни”, каза по време на официалната церемония проф.д-р Ахмет Кърман.

[ Още... ]
Търговище
Това бе направено и от структурите в Омуртаг, Антоново, Опака и Попово

петък 28 юни 2019 - 14:20:09
изглед за печат


ПП ГЕРБ-Търговище проведе общинско събрание за избор на делегати за Националното събрание на политическата партия, което ще се проведе на 7 юли 2019 г. в София.

Събранието бе водено от общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител на града Панайот Димитров, в присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, общинския ръководител на Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков, членове на партията и представители на всички структури.

По право членовете на партията имаха възможност да правят предложения с кандидати за делегати, след което всяка една кандидатура бе гласувана от присъстващите.

„Срещата в София ще бъде много важна и интересна в предвид на посоката, която ГЕРБ поема и новите моменти в цялостната политика, които вече започнаха да се случват”, коментира общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров.

Направен бе и анализ на изминалите европейски избори, а не на последно място беше акцентирано и върху местния вот през есента.

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved